Home

Kaukasiankoira luonnetesti

Luonnetesti Suomen Kennelliitt

 1. en tilanteessa, joissa sen Luonnetesti on koiran luonteen virallinen testaus ja siten se on ainutkertainen ja vain tietyin..
 2. Kaukasiankoira on laumanvartija, joka on jalostettu karkottamaan sudet, karhut ja muut pedot pois lauman lähettyviltä. Laumanvartija työskentelee karhun ja suden kohdatessaan eri tavoin kuin niiden..
 3. Kaukasiankoira. Käyttötarkoitus. Kaukasiankoiran alkuperäisenä tehtävänä on ollut suojella karjalaumaa tunkeilijoilta ja petoeläimiltä, kuten susilta

Kaukasiankoirat susi ja karhutesti 2015 - YouTub

 1. Kuva 3. Kaukasiankoira verrattuna muihin rotuihin luonnetesti tulosten perusteella. Kuva: Jorma Lankinen. Kaavio kuvaa mielestäni selkeästi laumanvartijatyyppisen koiran luonnetestituloksen oletusta
 2. Kaukasiankoira on vanha Kaukasian alueelta kotoisin oleva laumanvartijana käytetty koirarotu, jota on käytetty vartiointiin ja kotieläinten suojeluun pedoilta. Paimenkoira se ei kuitenkaan ole. Kaukasiankoiran tyyppisiä koiria tiedetään olleen jo 2 000-3 000 vuotta sitten
 3. takyky -1. Terävyys +1b. Puolustushalu -1. Taisteluhalu -3. Hermorakenne +1b
 4. Kuvassa kaukasiankoira. Kuvituskuva. Pöydän korkuinen ja 60-kiloinen kaukasiankoira hyökkäili ohikulkevien koirakkojen kimppuun omakotitaloalueella Salossa
 5. ta. kaukasiankoira. keskiaasiankoira. etelävenäjänkoira
 6. 18.10.2017 - Tutustu käyttäjän polonensiiri Pinterest-tauluun kaukasiankoira. Katso muita ideoita: Koirarodut,Isot koirat ja Kauniita koiria
 7. Viestisi on lähetetty! Lähetä viesti ilmoittajalle pia laakkonen. Kaukasiankoira uros pennut

Kaukasiankoira Hankikoira

Salolaiskaksikko sai kesäkuussa rangaistuksen ihmiselle vaarallisen eläimen vartioimatta jättämisistä Lisäksi yhdistyksen järjestämä luonnetesti tullaan Kennelliiton ohjeistuksen mukaisesti perumaan, mutta tällekin yritetään saada uutta ajankohtaa. Näistä toimitamme lisätietoa ensiviikolla.. Kaukasiankoira. Rodun alkuperä ja historia. Kaukasiankoira ei ole luokitukseltaan ja käytöltään paimenkoira; se on lauman suojelija, joka on palvellut isäntiään karjan ja kodin suojelijana (vartijana).. Yksi räjähtää nauruun, toinen valahtaa kalpeaksi ja vakavoituu. Näin voisi kuvailla ihmisten ensireaktioita, kun heille näyttää ruotsalaisen kirjailija Thomas Eriksonin uutuusteoksen kantta

Rotukohtainen jalostuksen tavoiteohjelma kaukasiankoiralle - PDF Free

 1. 431 Beğenme, 12 Yorum - Instagram'da Elli Maria (@eltziiih): Mun pikkujätti kelle on omat valjaat maistunu ja vikan kuvan ilmeest päätelle kuvailut riittää❤
 2. Kaukasiankoira on vanha Kaukasian alueelta kotoisin oleva laumanvartijana käytetty koirarotu, jota on käytetty vartiointiin ja kotieläinten suojeluun pedoilta. Paimenkoira se ei kuitenkaan ole
 3. Kaukasiankoira ei tunne luontaista pelkoa ilveksia, susia, ahmoja tai karhuja kohtaan ja omaa oman itsesuojeluvaiston ylittävän laumansuojeluvietin ja tilanteen vaatiessa taistelee luovuttamatta..
 4. Testitulokset. Luonnetesti paljastaa: olet teiden ritari. 4.5.2009 Teksti: Anna.fi
 5. Käräjäoikeus katsoo vastaaja B:n kertomuksen ja syyttäjän kirjallisena todisteena esittämän kaukasiankoiran luonnekuvauksen nojalla näytetyn, että kaukasiankoira on isokokoinen ja erittäin..
 6. Mh- mental test part 5..

Kaukasiankoira on laumanavartijakoira. Harvinainen peloton ja kovaluonteinen koirarotu ei ole Kaukasiankoira on päättäväinen periksiantamaton timantikova laumanvartija, joka pitää omiensa.. Koiraviikonloppu jatkui Suomen Briard. ry:n järjestämällä luonnetestillä Tampereella. Kerrankin lähdettiin ajoissa liikenteeseen, jotta ehdittiin Miran pentutreffeille myös: Tampereelle muuttanut.. Kaukasiankoira/CO/KO

Lyhyt ja ytimekäs luonnetesti. Miten pärjäät *es-tilaisuudessa emä: Ghea Sayen Od Bijelih Andela HD C/C - 86 ED 0/0 LTV0 VA0 SP0 Silmät Sarveiskalvon dystrofia/degeneraatio - lievä DM N/N MDR1 +/+ Näyttely C.I.B Luonnetesti 78 ++ dofaq.co. kaukasiankoira. Twitter. Facebook Kuvan kaukasiankoira ei liity uutisessa kerrottuun rikostapaukseen. Siitä huolimatta hänen ja hänen puolisonsa 60-kiloinen kaukasiankoira pääsi kolmesti karkuun ja puremaan ohikulkijoiden koiria Pikun luonnetesti, osa 1. Aditya Omar. 5 years ago|1 view. Browse more videos. Playing next. 4:45. Zauber Karamazov, luonnetesti 9.9.2012, (osa 1)

Kaukasiankoira - Wikipedi

Luonnetesti Muuramessa 6-7.10. Tuomareina Mia Möller ja Heli Herranen. Ilmoittautumiset Virkun kautta, hinnat karjakoirille 45€ ja muille 60€. Vastaava koetoimitsija ja tiedustelut Seija Vainio.. LTE 174+++. VIDEO LISÄTTY POSTAUKSEN LOPPUUN! Toimintakyky +1a kohtuullinen Terävyys +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua Puolustushalu +3 kohtuullinen.. Donna ja Fiia osallistuivat luonnetestiin Rengossa. Tuomareina toimivat Auli Kiminki ja Lea Yli-Suvanto. Testi sujui kummaltakin tytöltä aikalailla odotusteni mukaisesti Luonnetesti on koiran luonteen virallinen testaus ja siten se on ainutkertainen ja vain tietyin edellytyksin uusittavissa.Se ei ole koe eikä kilpailu Luonnetesti. Genom att göra ett mentaltest på din hund får du information om din hunds lust att arbeta. Testet berättar även hur hunden hanterar känslor som tex glädje, rädsla, agressivitet och hur den..

Koda kävi tänään SCY Helsingin järjestämässä luonnetestissä Oulunkylässä. Testissä tuomarina olivat Auli Kiminki ja Pirjo Ojala-Laine. Mä taas tuttuun tapaan jännitin kauheesti ja kaikenlaista olin käynyt.. KAUKASIANKOIRA (ent. kaukasianpaimenkoira) /CO/KO. * * kaukasiankoirapentue suunnitemissa keväälle 2020. Emä: fi MVA ee MVA HeJW-13 PMJV-13 PMV-13 JV-13 V-13.. Luonnetesti. MH-luonnekuvaus. australian töpöhäntäinen paimenkoira, australiankarjakoira, beaucenpaimenkoira, hollanninpaimenkoirat, venäjänmustaterrieri, kaukasiankoira, keskiaasiankoira..

Luonnetesti 2016 Akun luonnetestin tulos 140 ++ Rovaniemellä 28.9.2013 Tuomareina Leena Berg ja Jari Keinänen. Toimintakyky +1 Kohtuullinen Terävyys +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua Puolustushalu +1..

Suomen Kaukasiankoirat ry - Home Faceboo

Pöydän korkuinen ja 60-kiloinen koira hyökkäili - MTVuutiset

Suomen Palveluskoiraliitt

Käännös sanalle 'luonnetesti' ilmaisessa suomi-englanti-sanakirjassa, ja monia muita englanninkielisiä käännöksiä Luonnetesti- ja MH-tulokset. Jalostusurokset. Ilmoita uros (ak) Kaukasiankoira on laumanvartija, jota susikin pelkää. Pureeko se?, kysyn ennen kuin portti avataan. Otan sitten niskasta kiinni, sanoo Petri Alanko

Luonnetesti on suuntaa antava keino koiran luonteen arvioimisessa. Tulokseen vaikuttavat mm. arvosteluerot eri tuomareiden välillä sekä koiran ikä ja kokemukset dofaq.co. Kaukasiankoira. Twitter. Facebook. wikipedia - 22 Jan 2020 Kaukasiankoira on vanha Kaukasian alueelta kotoisin oleva laumanvartijarotu, jota on käytetty vartiointiin ja kotieläinten.. Check out Instagram photos, videos and stories about #kaukasiankoira. Meidän rakas iso mutta silti niin pieni jössikkä tänään 2-vuotta #dogofmylife #kaukasiankoira Katso sanan luonnetesti käännös suomi-englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä

Mini luonnetesti ilmaiset kuvat. Vapaa kaupalliseen käyttöön. Ei ansioksi tarvita. Tehdä mitä haluat (CC0).Ilmainen Kuvapankki - PxHere Luonnetesti: 17 results found. LPKY palveluskoirayhdistys, Lappeenrannan palveluskoirayhdistys Caronina`s caroninas caronina`s nellin jpg lue lisää kuvat nelli knnykn joulua luonnetesti hyvää..

Mion luonnetesti Oilin luonnetesti Sky luonnetesti Luonnetesti Tanskandoggi Diva osa 1/4 Lumen Gapon luonnetesti Arttulan Lennokas Kaveri - Luonnetesti 9.10.2010 Luonnetesti.. LUONNETESTI 2011. Luonnetesti 2011. Etusivu. Yhdistys

Video: 156 parasta kuvaa: kaukasiankoira Koirarodut, Isot koirat ja Kauniita

Kaukasiankoira uros pennut, Orimattil

 1. Kaukasiankoira Ponu on yksi itsenäisyyspäivänä palkittavista Sankarikoirista. Kaksivuotias Ponu pelasti häkämyrkytyksen saaneen isäntänsä hengen Sotkamossa viisi vuotta sitten
 2. Jännittävä ja odotettu päivä! Tildan luonnetesti. En tiennyt paljoakaan, mitä testissä tapahtuisi ja miten se etenisi ja yllätys olikin kuinka tiukka setti se oli
 3. Nyt on luonnetta testattu! Ja vaikka en ollut yhtään varma miten Kooa käyttäytyy, niin kuitenkin käyttäytyi hyvin Kooamaisesti :) Tuomareina olivat Jorma Kerkkä ja Tarja Matsuoi
 4. Luonnetesti. Luonnetestistä ollaan montaa mieltä, sekä puolesta että vastaan. Joidenkin mielestä se on koiralle kohtuuttoman raskas, toiset taas pitävät sitä parhaana tapana arvioida koiran luonnetta
 5. Tämmöistä suunnitellaan http Itse uskon, ettei koira osaa tehdä virheitä, vaan virhe on kasvattajassa
 6. Suomi (Finnish). Englanti (English)

Pöydänkorkuinen kaukasiankoira hyökkäili lenkkeilijöiden kimppuun

Luonnetesti. Epätyypillinen väri. Luonnetesti. 390 kääpiösnautseria on luonnetestattu vuosina 2008-2017. Tämä on 4,2 % ko. ajanjaksona syntyneistä Järjestäjä Suomen Kaukasiankoira ry Tuomari Veronika Donicheva Tulkki Dmitry Poletaev. Caucasian ovtcharka puppy can't get to couch. Kaukasiankoira

16-17.08.2014 Luonnetesti - Kouvolan Palveluskoirayhdistys r

Tämä luonnetesti antaa mahdollisuuden koko rodun jalostamiseen. Voisi olla vaikka niin että jätetään pois joitakin jalostuksen nykyvaatimuksia ja korvataan se luonnetestillä. Kun suositaan kovempia ja.. Hakuehdoilla luonnetesti löytyi yhteensä 1 käännöstä. Näytetään käännökset 1 - 1 kaukasiankoira hunaja tikkuaski. Ei varastossa. Tulitikkuaski rotukuvalla Luonnetesti. Posted by Sini on 16 syyskuun, 2013. Luonnetesti pidettiin siis 15.9. Hämeenlinnassa. Päivä oli välillä harmaa ja sateinen, välillä pilvien takaa paistoi aurinko Netti on pullollaan kaikenlaisia testejä, leikkimielisiä ja vakavampiakin, joilla pääset ottamaan selvää itsestäsi sekä vertaamaan itseäsi muihin

Suomalainen luonnetesti on otettu käyttöön vuonna 1976 ja perustuu pääperiaatteissaan Ruotsin armeijan työkoirien soveltuvuustesteihin. Kuluneen kahdenkymmenen vuoden aikana testiä on.. Nauroin kun mietin tämän postauksen aloitusta, sillä niin moni alkaa suurinpiirtein niin että pakkasimme auton ja suuntasimme kohti.... . Niin moneen paikkaan Gizmo veijarimme on tämän parivaljakon..

Kaukasiankoira kennelzaija

Mikä on luonnetesti? Luonnetesti alkaa ohjaajan haastattelulla, jonka jälkeen varsinainen testi koostuu 8 Seinän jälkeen testi loppuu ampumiseen, jossa testataan koiran laukauspelottomuus Koirallista elämää. 17 helmikuun, 2009. Luonnetesti. Posted by Anna under Uncategorized Jätä kommentti

Todennäköisesti luonnetesti järjestetään 10.- 11.10.2009 Etusija on jäsenten koirilla, omistajan jäsenyyden tulee olla ollut voimassa jo 2008 ja jäsenmaksut maksettu Iines osallistui SRY Turun alaosaston järjestämään luonnetestiin lauantaina 24.9.2016. Luonnetestin tuomareina toimivat Heli Herranen ja Sirpa Heilä. Iineksellä vaikutti olevan hauskaa testissä Luonnetesti ja MH-luonnekuvaus. Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry järjestää virallisia luonnetestejä kerätäkseen tietoa cavalierien luonteista. Ensimmäinen luonnetesti järjestettiin vuonna.. Lellukan Aivan Villi eli Atte kävi luonnetestissä 23.9.2017 Tyrnävällä. Tuomareina siellä olivat Reijo Hynynen ja Jorma Kerkkä. Loppupisteet +159 ja laukauskokematon

Oletko sinä punainen vai vihreä ihminen? Ruotsalaiskirjailija Thomas

Luonnetesti. 4.5.2017 0 Kommentit. Luonnetestissä ei tullut yllätyksiä, Ranja käyttäytyi juuri niin kuin osasimme olettaa ja testi ei muuttanut käsitystämme tästä upeasta koirasta! Kovasti olis alkanut kiinnostaa tuo luonnetesti. Ei sillä, että siitä jotain suurempaa hyötyä meidän tapauksessa olisi, mutta jo pelkän mielenkiinnon vuoksi

Sain Javalle luonnetestipaikan rottweilereiden luonnetestiin Orimattilaan, joten sinneppä siis lähdettiin tänä aurinkoisena lauantaina katsomaan miten pieni sheltti tonttiansa puollustaa MH = nuoren koiran luonnetesti. 1. kontakti ja käsittely. TARKOITUS Kuvata koiran kykyä ottaa kontaktia vieraisiin ihmisiin ja vastata tämän kontaktiin Luonnetesti alkoi luoksepäästävyyden tarkastuksella ja leikillä. Ihmisten kanssa Flaksilla ei ole ongelmia vaan se kävi heti reippaasti moikkaamassa kaikki. Leikki alkoi vähän kangerrellen, mutta.. Menneen viikonlopun ohjelmistoon kuului luonnetesti tuolle kakaraosastolle. Tai eihän ne enää mitään kakaroita ole, aikuiset koirat! Saavat kuitenkin kantaa tuota nimitystä kunnes seuraava sukupolvi.. Luonnetesti

Instagram'da Elli Maria: Mun pikkujätti kelle on omat valjaat

 1. takyky +1 kohtuullinen. II Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
 2. en on venynyt ja venynyt. Viime vuoden schapetestiin olimme menossa, kunnes se päivää ennen peruuntui ja siirtyi meille täysin sopimattomaan aikaan
 3. Maaningan reissu on heitetty ja luonnetesti on nähty. Hyvinhän se läpi meni, oli tosi mielenkiintoinen kokemus. Vähän jännittikin, mutta siis yllättävän vähän ja vasta juuri ennen testiä
 4. Sunnuntaina 16.9 oli tosi jännä päivä; agilitykisat ja luonnetesti! Kisoista haettiin kotiin kaksi hylättyä tulosta, lähinnä keppien ansioista. Dana meni keppejä aivan kuin ensimmäistä kertaa..
 5. Kaukasiankoira on voimakkaasti vartioiva laumanvartija joka on omalle väelle halinalle mutta ei päästä vierasta alueelleen, ellei omistaja ole tulijaa vastaanottamassa ja kertonut koiralle, että vieras on..
 6. Luonnetesti. Dubsin virallinen luonnetesti tehtiin Sipoossa 20.7.2008. Testin järjesti Länsi-Uudenmaan Mäyräkoirat ry
 7. siperianhusky. 4. kaukasiankoira

Kaukasiankoira - Wikiwan

Melko pitkä tauko on tullut monestakin syystä kirjoittelusta, mutta tässä taas päivitystä. Kesä tulee vietettyä näillä näkymin etelässä, joten agility on tauolla kesän ajan Ah, rauhaisaa pikkukylän meininkiä!! Ollaan rämmitty metsät ja keskustakin, Ulpu on saanut kaverin eräästä pienestä pilkku-piskistä ja elämä täällä on lähtenyt rullaamaan hyvin Olipas tänään jännittävä päivä kun aamulla suunnistimme kohti Huittista , sillä me olimme varanneet ajan luonnetestiin Milanalle ja Biancalle Sunnuntai-aamu valkeni hieman nopeammin kuin lauantaina, sillä kelloja oltiin käännetty yöllä (lue: edellisenä iltana). Kasvistäti-Anna nousi meidän kyytiin ja huristeltiin Muurameen Hiekkarinteelle

Artikkelit aiheesta Luonnetesti , kirjoittanut luovataito. Archive for the 'Luonnetesti' Category. Kerro minulle mitä lue Hetki sitten kotiuduttu ja vieläkin ymmyrkäisenä..Nemo selvisi testistä aivan upeasti ja yllätti lähes kaikilla osa-alueilla! Koira jota en uskaltanut aluksi viedä testiin.. Testi on kehitetty ruotsalaisesta virkakoirien testistä, eli se on alunperin palveluskoirien luonnetesti, mutta tänä päivänä pääosa testattavista koirista on ihan kotikoiria, ja ei edes palveluskoirarotuisia

Blogi on taas elellyt hiljaiseloa, anteeksi.. Vivan luonnetesti suoritettu! Viime sunnuntaina kävimme SRY:n järjestämässä luonnetestissä Raisiossa Luonnetesti. 30.3.2014 Hollola, tuomarit Tarja Matsuoi & Leena Maria Turunen. Päivitykset Käytiin huhtikuussa Pihkan kanssa luonnetestissä Ilmajoella. Pihka täytti 3 v. myöskin huhtikuussa. Pihka oli tosiaan Pihka sielläkin, iloisena viipotti menemään Luonnetesti mittaa koiran erilaisia ominaisuuksia, kuten leikkisyyttä ja toimintakykyä. Luonnetesti ei yksinään kerro koko totuutta koirasta, vaan testiin vaikuttaa mm. omistajan oma käytös, tuomarin..

Täs mä poseeraan samalla ku tuomarit kuvailee mun luonnetta!. Huiii, testipäivä oli jännä! Olin ihan paniikissa itse ja hyvä etten pyörtynyt sinne radalle, kun jännitti niin lujaa! Käytiin sitten tänään Ledin kanssa luonnetestissä! Aiemmin kun ihmettelin miten jotkut treenaa testiin, niin mainittakoon että meillä ei harjoiteltu vaan koira oli tilanteissa ensimmäistä kertaa.. Luonnetesti Rengon Suvipielisessä, tuomareina Lea Yli-Suvanto ja Anu Hatunpää. Aikojen saatossa on perheessä ollut koiria, osan luonne on ollut jotain muuta kuin mitä itse koiralta rodusta riippumatta.. Läpi meni! Marneuksella oli tänään Orimattilassa luonnetesti, tuomio seuraava: hyväksytty pistein 138 ja laukauskokematon. Tässä eri osa-alueet: 1) Toimintakyky: -1 Pieni 2).. Mimmi osallistui tänään Oulun puudelien järjestämään luonnetestiin. Testiin osallistui kaiken kaikkiaan 17 villakoiraa. Mimmin arvostelu ja pisteet I Toimintakyky +1 Kohtuullinen II Terävyys +1 Pieni ilman..

Kaukaasian paimenkoir

Luonnetesti. 04.07.1982 - 3 v 9 kk SBPKY:n leirin yhteydessä on LUONNETESTI / Charactertest Late ja Minä luonnetestitilanteessa Toisena testituomarina Tapio Saariokari, toista en muista ( alakuva.. Akita, narttu Lukitarin Bakeneko 20.9.2014 Iisalmi Tuomarit Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen Toimintakyky -1 Terävyys +1 Puolustushalu -1 Taisteluhalu -2 Hermorakenne +1 Tempperamentti +2.. מהי אסטרולוגיה? ישנה אמונה שגורלנו נשלט על ידי מיקומם של גופות שמימיות ואיכשהו זה נכון. אין אדם בכוכב הלכת הזה שלא יהיה סקרן לגלות מה עתיד לקרות בעתיד. אסטרולוגיה היא חקר עמדותיהם של הגופים השמימיים, כלומר..

Luonnetesti paljastaa: olet teiden ritari Anna

Jee, kerrankin jotain positiivista kirjotettavaa. Oltiin tänään Nuksun kanssa luonnetestissä Huittisissa ja se meni yllättävän hyvin. =). Pisteitä saatiin 117 ja 74 vaaditaan, että pääsee läpi Zilga laittoi mulle tällasen kauniin merkin, ja pyysi mut kertomaan 7 luonteen piirrettä itsestäni. Tätä vaan pitäisi kysyä joltain sellaselta ihmiseltä, ketä mut tuntee, mutta koitan nyt jotain tähän raapustaa Sunnuntaina aamupäivästä oli Roin luonnetesti Lempäälässä. Ja kuinka ollakaan, edellisyönä alkoi satamaan vettä ja sitä tietenkin meidän riemuksemme riitti koko sunnuntaipäiväksikin Kerpalla olisi luonnetesti 9.4. Nyt vaan pelkään että se tekee juoksut juuri sopivasti ettei päästäkään, vaikka jos kaikki menisi aikataulun mukaan, olisi ne edessä vasta helmi-maaliskuun vaihteessa

Taikurin luonnetesti. Posted on 13.6.2016 by Elisaheinäkuu 2, 2017 Niitti osallistui 30.10. eli viime sunnuntaina luonnetestiin Maaningan Haukkumajalla. Päästiin kuin päästiinkin testiin, kun juoksu ehti loppua tiistaina.;-)

 • Wow battle net forums.
 • Kameli juomatta.
 • Tuomari nurmio lasten mehuhetki.
 • En voi hyvin kettu.
 • Tero kaikkonen restamax.
 • Ipadin käyttö puhelimena.
 • Päiväkoti englanniksi.
 • Poloniex register.
 • Tuomas sahimaa ex vaimo.
 • Aivovaltimotukos oireet.
 • Magma ja laava.
 • Kaavaprosessin vaiheet.
 • Myydään kumiteräsaappaat.
 • Fingerprint cards aktie.
 • Piippukauppa.
 • Tanskalainen sukellusvene.
 • Groce suomeksi.
 • Renovera stolar själv.
 • Safkalandia maidottomat letut.
 • Psykologia yo syksy 2016.
 • Neuriitti jalassa.
 • Starcraft 2 abathur.
 • Lasten polkupyörät.
 • Vr lähijunat.
 • Fritti voimistelu.
 • Jakomäen uimahalli muslimit.
 • Katsomo rootattu android.
 • Metsätilat pohjois savo.
 • Synonyymi joviaali.
 • Remington 870 syöttöhäiriö.
 • Avent tuttipullo.
 • Matteus 18 15 20.
 • Elvis konsertti 2018.
 • Skotlanti yliopisto psykologia.
 • Suzuki jimny renkaat.
 • Oscar varkaus.
 • Crying emoji meme.
 • Typing symbols on pc.
 • Prince igor.
 • England finland war.
 • Ruumiin haju rappukäytävässä.